Thursday, February 6, 2014

Giveaway aniversar cu mult Farmec (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!


Continuăm azi seria giveaway-urilor aniversare cu încă unul la fel de incitant. Ni s-a alăturat un sponsor de suflet, foarte generos, de altfel, un brand cu tradiție și renume, un brand pur românesc.
Mulțumesc Farmec din suflet pentru întregul ajutor acordat!


Giveaway


Și de această dată vor fi oferite nici mai mult, nici mai puțin de 3 premii:
  • demachiantul pentru ochi și buze cu ulei de argan;
  • Farmec Collection toamnă-iarnă - o colecție de 7 oje superbe;
  • gelul de duș revigorant pentru bărbați (să nu se simtă neglijați). 

Vă invit să citiți cu atenție cerințele și să completați formularul Rafflecopter. Tine-ți minte: cu cât faceți mai multe puncte, cu atât veți avea mai multe șanse la cele trei premii oferite!

O mică paranteză, la cerința unde sunteți rugați să răspundeți la întrebarea legată de premiile oferite, vă rog să-mi lăsați răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii a blogului, după care apăsați butonul ”I commented”. Vă rog să-mi argumentați care premiu vă place și de ce vi-l doriți, răspunsuri precum ”îmi place”, ”îl vreau” sau alte exemple în doi peri nu le voi lua în considerare. Consider că persoanele care îmi citesc blogul sunt capabile să compună o frază. La acest concurs sunt bineveniți și domnii, rugămintea mea este să respecte acest spațiu și ne încânte cu prezența lor.

În privința acordării premiilor aș vrea să adaug, prima persoană extrasă câștigătoare va câștiga premiul dorit și menționat în secțiunea de comentarii a blogului, a doua persoană câștigătoare, în cazul în care premiul dorit nu mai este disponibil va putea alege dintre cele două rămase, iar cea de-a treia persoană câștigătoare va primi ultimul premiul rămas.

La secțiunea ”Terms and Conditions” (partea de jos) a formularului Rafflecopter veți putea vedea Disclaimer-ul acestui giveaway. Vă invit să-l citiți pentru mai multe informații!

Acestea fiind spuse vă doresc multă baftă și aștept cu drag să vă înscrieți!


A voastră,
Rally!


a Rafflecopter giveaway

No comments :

Post a Comment

recent posts